Endoskopi

ANDORATE

Andorate® är ett framväxande varumärke av endoskopiska tillbehör och enheter för engångsbruk som tillverkas av GA Health.  Produkter är designade, utvecklade och tillverkade för att återspegla vårt pågående engagemang för patientsäkerhet, infektionsförebyggande och kontroll.

SE KATALOG
ENDOFLEX

Tyskt företag som bildades redan 1984. Höga kvalitetsstandarder samt driftsäkerhet  med produktionsanläggningar i Europa för ett hållbart produktionskoncept.  ENDO-FLEX GmbH är representerat i mer än 50 länder i Nord- och Sydamerika, Europa, Mellanöstern, Afrika och Asien-Stillahavsområdet.

KATALOG 2023
MEDIGLOBE

Specialister på minimalt invasiva, flexibla endoskopiska lösningar – sedan 1985. Utvecklar, producerar och marknadsför innovativa instrument med utmärkt funktionalitet för att göra det möjligt för läkare att utföra endoskopiska ingrepp så exakt och framgångsrikt som möjligt.

KATALOG 2023
MY BRUSH

MY BRUSH  rengöringsborste utifrån våra kunders önskemål

Efter flera förfrågningar om en ny rengöringsborste som kombinerar det bästa från flera rengöringsborstar från marknaden har vi på Wira Medical tillsammans med välrenommerad producent tagit fram ”My Brush”. Går att beställas som set eller endast kanalhusborste för sig.