Gastrostomi

NY DESIGN

TUMMY BUTTON

Näring är viktigt. Inte bara för att hålla vår kropp frisk utan också för att vi ska kunna växa och läka. Det finns emellertid olika medicinska skäl som kan göra svårigheter att äta mat. För denna grupp människor har MediLime utvecklat nya produkter. WiraMedical kan med stolthet sälja och rekommendera deras produktutbud på den svenska marknaden.

MATERIAL

MediLime Tummy Button är tillverkad av ren silikon, är latexfri och DEHP-fri (fri från mjukgörare), vilket håller huden runt gastrostomin frisk och förhindrar irritation eller rodnad.

MANUAL

MediLime Tummy-knapp kommer med en inmatningsguide. Ett användbart verktyg när du placerar knappen om det finns ärrvävnad vid fistelöppningen eller med längre storlekar på mag-knappen.

STORLEKAR

MediLime Tummy Button har olika ballongdiametrar (per storlek 12FR upp till 24FR, från 3 upp till 8 ml volym) och finns i alla längder. (0,8, 1,0, 1,2, 1,5, 1,7, 2,0, 2,3, 2,5, 2,7, 3,0, 3,5, 4,0, 4,5 och 5,0)

MER INFORMATION
PRODUKT KATALOG

Så här använder du Tummy Button

Se vår animerade introduktionsfilm på svenska här:

TUMMY BUTTON IFU

Bruksanvisning för Tummy Button

MATSLANGAR IFU

Bruksanvisning för matslangar

MÄTSTICKA IFU

Kommer snart….

MATSLANGAR

PVC FRIA
Matslangar 

 Våra matslangar används för att administrera enteral näring och/eller medicinering via knappen. Matslangarna kan användas för alla knappar och finns med ENFit ENFit/Y och bolusanslutningar.

”Bekräftad kompatibilitet för förlängningsset, med gastrostomiknappar från andra välkända och etablerade tillverkare för enteral matningsanordningar. ”
Våra matslangar är tillverkade av polyuretan av högsta kvalitet, är latexfria och innehåller inga mjukgörare. Matslangarna finns i längderna 30 och 60 cm (12 och 24 tum).

PRODUKTBLAD MATSLANG

Några fördelar till med våra matslangar

En roterbar koppling som gör det hela lättare, en High Flow Knapp-anslutning som främjar genomströmningen och ett hållbart, rent material som är PVC fritt som samtidigt är tåligt för att kunna användas med tung medicering.